Acasă » 2015 » Octombrie » 3 » Zece studenti au fost impuscati pentru ca au sustinut ca sunt crestini
4:47 PM
Zece studenti au fost impuscati pentru ca au sustinut ca sunt crestini


Pe 1 octombrie, un om înarmat a dat buzna într-un colegiu din Roseburg, Oregon, ucigând zece studenţi şi rănind alţi douăzeci. Informaţiile furnizate de martori au indicat faptul că atacul armat i-a vizat pe creştini.

Anastasia Boylan, o studentă care a fost împuşcată în spate, a apucat, înainte de a intra în operaţie, să povestească drama prin care a trecut. Conform acesteia, atacatorul, identificat cu numele Chris Harper Mercer, în vârstă de 26 de ani, a intrat înarmat în sala de clasă îndreptând pistolul asupra profesoarei şi spunând: „De ani de zile am aşteptat să fac asta!” După ce studenţii au fost întrebaţi dacă sunt creştini, atacatorul a răspuns: “Bun, pentru că eşti creştin, Îl vei vedea pe Dumnezeu în secunda următoare.” (Christian Post)

O femeie a cărei bunică se afla în sala de clasă a colegiului din Oregon, în care joi au fost ucişi zece studenţi, susţine că bărbatul înarmat a vizat creştinii în cadrul masacrului din campus. “Atacatorul a aliniat studenţii în picioare şi i-a întrebat dacă sunt creştini”, a declarat femeia c numele Bohdi, în urma tragediei, pe reţeaua de socializare Twitter. “Dacă ziceau DA, erau împuşcaţi în cap. Dacă spuneau NU sau nu răspundeau, erau împuşcaţi în picior.”
Vizualizări: 79 | Adăugat de: Biancaaa
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]