Acasă » 2015 » August » 2 » Un lider religios musulman a cerut unui taximetrist o Biblie
2:21 PM
Un lider religios musulman a cerut unui taximetrist o Biblie


Un lider al unui grup misionar a relatat recent la postul de radio „The Voice of the Martyrs” despre 2 poveşti extraordinare de viaţă care au dus la convertirea de la terorismul islamic, la creştinism.

Liderul, prezentat drept „Julian” (pentru a i se proteja identitatea), lucrează în cadrul unei organizaţii misionare care activează pe teritoriul Siriei. El a explicat cum un luptător din gruparea Statul Islamic a avut un vis care i-a schimbat întreaga viaţă.

„Un luptător jihadist, a avut pe neaşteptate o viziune a unei cruci. Pentru un luptător ISIS acest lucru nu înseamnă nimic bun. E un semn prost”, a spus Julian.

Luptătorul jihadist a apelat la Internet pentru a găsi site-uri musulmane care să-l ajute să-şi menţină credinţa lui în pofida visului avut. În urma căutărilor pe internet a dat accidental peste un site creştin, care i-a schimbat profund perspectiva de viaţă.

„Luptătorul terorist a părăsit ulterior Siria, pentru a merge în Turcia cu dorinţa de a întâlni un credincios care să-i împărtăşească Evanghelia şi să treacă la credinţa creştină”, a explicat Julian.

Misionarul a continuat cu a doua poveste: Un creştin, şofer de taxi în Liban, era aproape de graniţa siriană când un sheik – un lider religios musulman – a intrat în maşină şi i-a cerut să-l ducă la aeroport. Întrebarea pe care i-a adresat-o sheik-ul aproape că l-a şocat pe şofer. „Am zbor către Arabia, dar pe drum aş dori să găsesc o Biblie. Mă poţi ajuta?”

Şoferul de taxi care i-a dat propria Biblie, a întrebat ulterior de ce un lider musulman ar dori să citească texte creştine…

„Sunt din Arabia şi sunt sheick. Am fost în Siria pentru a purta jihadul împreună cu luptătorii ISIS. M-am săturat să ucid. Trebuie să fac ceva mai bun cu viaţă mea”, a răspuns liderul musulman.
Vizualizări: 50 | Adăugat de: PaintedCoffee
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]