Acasă » 2015 » Octombrie » 16 » La 101 ani s-a intors la Dumnezeu, dupa 24 de ani in care sotia lui s-a rugat pentru el
3:29 PM
La 101 ani s-a intors la Dumnezeu, dupa 24 de ani in care sotia lui s-a rugat pentru el


În vârstă de 101 de ani, George Vorsou din Louisiana (SUA) s-a pocăit și a fost botezat, după ce 24 de ani soția lui a înălțat rugăciuni pentru mântuirea sa, în conformitate cu portalul Baptist Press.

24 de ani Lou Vorsou s-a rugat ca soțul ei să Îl accepte pe Hristos ca Domn și Mântuitor a său. El a refuzat întotdeauna, și soția lui a fost aproape fără speranța că acel moment va veni într-o zi. „Diavolul îmi tot spune că nu se va întâmpla, dar am continuat să cred în Dumnezeu și să cred că El va permite acest lucru să se întâmple „.

Lou și George s-au căsătorit la bătrânețe, nunta lor a avut loc la 24.07.1991. Lou fiind baptistă și George evreu necredincios, dar care mergea în fiecare duminică împreună cu soția sa la serviciul bisericii Golgota (Calvary Baptist Church) din Alexandria, Louisiana. Nici Lou nici prietenii ei nu l-au împins pe George la pocăință, doar s-au rugat pentru el.

În ultimele luni, George fiind slabit nu a putut merge la biserică. El a fost mutat într-un centru de asistență medicală pentru persoanele în vârstă în apropiere Paynvil. De acolo George a continuat să comunice cu frații și surorile din biserică. El avea întrebări frecvente despre credință, și în luna iulie a cerut pastorului David Brooks să vină la el.

În timpul acestei întâlniri, George și s-a pocăit. Trei săptămâni mai târziu pastor David Brooks si pastorul senior al bisericii „Golgota” l-au fost botezat.

Pastorul Brooks a spus că Lou este un exemplu excelent de o soție creștină, care nu a încetat niciodată să se roage pentru soțul ei, chiar și atunci când situația părea fără speranță; viața ei a fost pentru soțul ei un bun exemplu de creștinism.

După acești ani lungi de rugăciune Lou ne îndemnă: „Continuați să vă rugați și crezi că Dumnezeu va răspunde rugăciunilor voastre. E vorba de Timpul lui Dumnezeu – nu de timpul nostru. Când vine momentul, El va răspunde rugăciunilor voastre. „
Vizualizări: 69 | Adăugat de: Biancaaa
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]