Acasă » 2016 » Iulie » 26 » Adevărul.ro: VIDEO Familia Bodnariu, pentru prima dată în România, după recuperarea copiilor
4:34 PM
Adevărul.ro: VIDEO Familia Bodnariu, pentru prima dată în România, după recuperarea copiilor

Marius şi Ruth Bodnariu, familia româno-norvegiană care a rămas fără cei cinci copii luaţi de autorităţile norvegiene şi care a reuşit să mobilizeze zeci de mii de oameni în susţinerea sa, a venit în România pentru prima dată după recuperarea copiilor luaţi de Barnevernet.

Reunită în 15 iunie 2016, după ce autorităţile norvegiene i-au redat familiei pe toţi cei cinci copii, familia Bodnariu a părăsit Norvegia, plecând în vacanţă. Potrivit unei înregistrări video, postate luni pe pagina de Facebook „Norway Return the Children to Bodnariu Family”, Marius şi Ruth Bodnariu au ajuns alături de cei cinci copii şi în România.

Imaginile îi arată pe soţii Bodnariu şi cei cinci copii în Biserica Filadelfia din Bucureşti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor. Marius a avut şi un salut pentru membrii bisericii care a susţinut în permanenţă familia Bodnariu. „Ei sunt cei pentru care ne-am rugat şi Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre”, a spus Daniel Bodnariu în prezentarea fratelui său.

https://www.facebook.com/744234959015965/videos/864208763685250/

Vizualizări: 492 | Adăugat de: crys
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]